Dagens rett

Sopp- og kyllingstuing

Lag en enkel søndagsmiddag, og bruk heller dagen til å forberede jula. En tur i skog og mark er heller ikke å forakte før snøen laver ned og ski etter hvert blir påkrevet. Husk å kjøpe inn drikke!

I dag, søndag 2. desember, tar vi for oss hvitt kjøtt, nemlig kylling. Lett å tilberede og lett å like. Velbekomme!

Sopp- og kyllingstuing

Antall porsjoner

2

Ingredienser

½ grillet kylling
250 gr champignon
1 stor løk
olivenolje
1 boks creme fraiche
tomater
salat
pitabrød

Fremgangsmåte

Tilberedning:
Del soppen i biter på fire og stek de på sterk varme til vannet har fordampet. Ha i hakket løk, og stek videre til løken begynner å bli brun. Tilsett creme fraiche og smak til med salt og pepper. Del kyllingen i små biter, og ha det i stuingen. Skru ned varmen og la det bli gjennomvarmt.

Serveres i nyristede pitabrød med hakkede tomater og salat.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Dessert:

Pannacota

Antall porsjoner

6

Ingredienser

1liter fløte
100g sukker
6 gelantinplater
litt revet sitronskall
1 ts konjakk

Fremgangsmåte

Kok opp fløten. Ta den av platen og legg gelantinplatene i bløtt i ca 10 min. Hell i sukkeret og rører det ut. Rør inn resten av ingrediensene.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen