Dagens rett

Spagetti bolognese bringer alltid middagsglede

Vi slår til med en italiensk klassiker til middag i dag, og med hjemmelaget bolognesesaus får du en topp start på uka.

Pasta er noe vi aldri blir lei av, og det finnes et vell av ulike typer. Velg den formen som frister mest akkurat i dag, eller det du har i kjøkkenskuffen.

Alt om pasta finner du i Apéritifs store pastaguide

Du kan selvsagt lage pasta selv. Da blir det virkelig sus over middagen.

Slik lager du pasta selv

Her kan du registrere deg for å få dagens rett på e-post - det er selvfølgelig gratis.

Spagetti bolognese

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

300 g kjøttdeig/karbonadedeig
½ løk
1 stilkselleri
1 gulrot
60 g bacon
½ ts salt
½ ts pepper
¼ ts malt muskat
2 ss tomatpuré
2 dl kjøttbuljong (utblandet)
1 boks hermetiske tomater
250 g spagetti

Fremgangsmåte

Rens og finhakk grønnsakene. Skjær bacon i tynne strimler eller terninger.

Ha kjøttdeigen over i en varm panne og stek den på middels varme til den er fint brun.

Ha i de finhakkede grønnsakene, bacon og tomatpuré. Hell over de hermetiske tomatene. Tilsett kraften/buljongen og la sausen koke i ca. 20 minutter. Smak til med krydder.

Kok spagetti som anvist på pakken og server med kjøttsausen og ferskrevet parmesan.

Prøv en av disse oppskriftene på pastaretter

Sendt inn av

Foto: EFF

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Flere gode middagstips

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine
- uansett hvor du befinner deg.
 
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Forsiden akkurat nå

Til toppen