Dagens rett

Spinatsuppe

Varm deg i kulda med en lekker spinatsuppe. Kraft og fløte er selvsagt med på å gi deg en smidig og velsmakende grønnsakssuppe. Rent og naturlig vann anbefales som drikkefølge. Om det skal være med- eller uten bobler er det du som avgjør.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Spinatsuppe

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

2 ss smør
0.5 stk gul løk, hakket
9 dl grønnsakskraftkraft/buljong
1 dl matfløte (kan sløyfes)
500 g spinat (eller 2 pakker fryst og tint spinat eller ca.2 bokser hermetisk spinat

Fremgangsmåte

Kok opp kraften og hold den varm. Smelt smør i en kjele. Ha oppi hakket løk og og la frese til myk. Tilsett spinat og rør godt.  Rør inn kraften og fløten og kok opp. Ha i en blender og kjør til jevn suppe. Ha tilbake i kjelen, smak til med salt og pepper og kok opp. Før servering har du litt revet muskatnøtt på toppen.

Tips:
Server spinatsuppe før pannekaker eller med kokt egg. 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen