Sprudlende festdrink til 17. mai

Det er høytid for festlige anledninger, og hvorfor ikke bli husket som den perfekte vert på nasjonaldagen med denne sprudlende drinken?

Hurra for de mange festdagene vi har nå på forsommeren!

Enten du skal feire 17. mai, konfirmasjon, dåp eller kanskje du er så heldig at du gifter deg, så går du ikke feil med denne ukens herlige drink.

Hvorfor ikke lage en stor bowle av den og servere den som en velkomstdrink på nasjonaldagen?

Den beste mat og drikke til 17. mai

Lekre velkomstdrinker og bowles for de store festene

Denne ukens drink er herlig fruktig og får en ekstra feststemthet med en deilig australsk musserende vin.

Her har vi brukt en musserende vin som er laget utelukkende på en av de mest populære druetypene, chardonnay, som passer veldig godt sammen med den marinerte frukten.

Den store testen av Cava

Vin er en flott base for en rekke deilige drinker, se bare noen av våre gode forslag her:  

Deilige vinbaserte drinker finner du her

Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter online .

Les flere ukens drinker

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Vårens sprudlende drøm

Antall porsjoner

8

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

1 dl kirsebær, kuttet i to og renset for stein
1 dl blåbær
1 dl bringebær
1 dl jordbær delt i biter
1 nektarin delt i biter
8 cl brandy eller cognac
1 dl avkjølt aprikosnektar (juice kan også brukes)

1 flaske Lindemans Bin 25 Brut Cuvée  godt avkjølt
1 neve mynteblader til pynt

Fremgangsmåte

Bland alt unntatt den musserende vinen og aprikosnektaren i en stor karaffel eller mugge og sett det til avkjøling i et par timer.

Ved servering rører du i aprikosnektaren og tilsetter den musserende vinen og serverer straks i champagneglass.  

Flere lekre velkomstdrinker og bowles finner du her

Tips: Frosne bær er selvsagt lov, og gjør drinken raskere kald. Du kan også velge bare en eller to bærsorter.

Denne drinken gjør seg veldig godt i en flott bowle, men du kan også blande den marinerte frukten med aprikosnektaren og ha i en skje av denne blandingen i glassene for å fylle opp med musserende vin ved hver gjests ankomst.

På den måten holder drinken seg forfriskende sprudlende.

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme.

Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her

Ukens drink som e-post er en tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis. Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din .

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen