Starter opp igjen

Etter en lang driftspause åpner Revyrikets gjestegård på Høylandet igjen.

Det blir en slags "tyvstart" allerede til helgen.
 
Nye ting
- Vi ønsker å vise frem nye ting og orientere om hvordan vi tenker å legge opp driften av gjestegården, sier John Eirik Melhus til Namdalsavisa.
 
Den formelle åpningen skjer 3. mars.
 
- Fra da av vil kafeteriaen være åpen på dagtid seks dager i uken. I tillegg vil det selvsagt være mulighet for overnatting hele uken, sier Melhus.
 
Enkelt i starten
- Med tanke på mat, vil vi i første omgang ha en smørbrødmeny med tillegg av eksempelvis høylandsklenning. Så vil vi utvide tilbudet etter hvert når vi ser hva folk vil ha, sier Melhus.
 
- Målet er å kunne tilby minst ett enkelt hjemmelaget middagsmåltid til våre gjester. Da har vi tenkt å satse på trønderske retter, sier Melhus.
 
Et møterom med plass til 60 personer er dessuten tilgjengelig.

Forsiden akkurat nå

Til toppen