Dagens rett

Steinbiff med løk

Steinbiten er ikke videre pen å se til, men du verden for noen flotte fiskeretter du får av denne delikatessen!

Les mer om steinbiten i denne artikkelen .
 
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Steinbiff med løk

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

600 gr steinbit
Salt og pepper
Olje eller klaret smør til steking
1 ss smør

Karamellisert løk:
2 medium løk, i skiver
3 ss olje
3 ss sitronjuice
2 ts sukker
Skall av ¼ sitron, revet
1 ss kapers
1 ss kaperslake
1 ss smør
Salt og pepper

Fremgangsmåte

Krydre steinbiten med salt og pepper.

Stek fileten i olje eller klaret smør ved medium varme til den er gylden. Etterstek eventuelt i ovn. Tilsett litt revet sitron og smøret før servering.

Karamellisert løk:
Stek løken forsiktig i olje til den faller sammen. Ha på sitronsaften og sukkeret fortsett å steke den ved rolig temperatur til den karamelliseres.

Tilsett kapers og kaperslake. Smak til med salt og pepper og litt ekstra sitron om ønskelig.

Server med stekte sjampinjonger, kokt ris eller poteter og salat.

Sendt inn av

Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen