Dagens rett tar sommerferie Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post fra og med 2. juli tar en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Utsendelsene vil starte opp igjen 13. august. I denne perioden vil du imidlertid som normalt finne Dagens rett på vår nettside. |
Steinbit fish and chips
Panert fisk er en umiddelbar suksess på middagsbordet, og det er ingen grunn til ikke å lage de selv!
Redaksjonen
03 Juli 2007 - 02:00
I Storbritannia settes det til livs store mengder med fish and chips hvert år. Med god fersk fisk og gode norske råvarer er det absolutt ingen grunn til å kjøpe frosne produkter.
Pass bare på at du benytter en fisk som er relativt fast i fisken.
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Fish and chips med steinbit
Fremgangsmåte
Vend fiskestykkene i mel, eggehvite og brødkrumme en gang og stek i frityr på 165 grader.
Chips:
Skjær tynne skiver av persillerøttene og fritér dem på samme temperatur som fisken til de er sprø og gylne. Krydre med havsalt.
Tartarsaus:
Bland sammen egg, sennep og sitronjuice. Pisk inn oljen i en tynn stråle. Bland inn sylteagurk, kapers, grønne og sorte oliven.
Smak til med salt og pepper. Server gjerne fish & chips'en med salat og sitron.
Flere oppskrifter med Fish and Chips
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
Forsiden akkurat nå