Dagens rett

Steinbit i wok

Fisk midtveis i uka er ikke noe ukjent fenomen når vi skal anbefale deg deilige, lettlagete middagsretter. Her får du Steinbit - en av våre flotteste råvarer fra sjøens skattkammer.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Steinbit i wok

Antall porsjoner

4

Ingredienser

800 g steinbitfilét
1 dl olivenolje
1rød paprika i strimler
1 liten squash i biter
1 løk i tynne båter
1 ts finrevet frisk ingefær
½ - 1 finhakket rød chili
2 finhakkede hvitløkbåter
1 dl fiskebuljong/kraft
½ dl soyasaus
½ ts "Fem-krydder"- om du har
½ ts maisennamel
salt og pepper

Tilbehør:
Ris, gjerne jasminris

Fremgangsmåte

Skjær fiskefiléten i terninger ca 3x3 cm, pass på at alle bein er fjernet. Varm oljen i en wokpanne. Stek fisken raskt og tilsett paprika, squash og løk, stek videre i 2 -3 minutter. Dryss litt pepper over. Tilsett hvitløk, ingefær og chili .Rør ut maisennamel i soyasaus og fiskebuljong og hell blandingen over fisken og grønnsakene.Smak til med "fem-krydder" ev salt og pepper.

Sendt inn av

Foto: Ragge Strand

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen