Dagens rett

Stekt Pak Choy med bønnespirer og hvitløk

I dag er det salat som står på menyen. Ikke rå, men derimot woket, og godt kan vi love deg at det blir! Masse deilige smaker som forsterkes med krydderet. Vi matcher den lette krydderfølelsen med en vin med samme karaktér.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Stekt Pak Choy med bønnespirer og hvitløk

Ingredienser

4 stk pak choy
olje til steking
1 kinesisk hvitløk i fine strimler
2-3 cm frisk ingefær i fine strimler
1 rød chili i fine strimler
litt sukker
litt kinesisk 5 krydder (stjerneanis, pepper, fennikel, nellik, og kanel)
5-6 dråper varmpresset sesamolje
1 bunt vårløk kuttet i strimler
250 gr bønnespirer
salt og pepper

Fremgangsmåte

Vask pak choy og del dem der hvor den hvite roten og bladene møtes. Del så på langs.

Stek dem i meget varm panne eller i en wok. Tilsett hvitløken, chilien, ingefæren og snu alt raskt rundt i pannen før du tilsetter sukker, kinesisk 5 krydder og sesamolje. Vend så i vårløken, bønnespirer og smak til med salt og pepper. Server straks.

Tips: I denne retten kan du evt. erstatte pak choy med kinakål.

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen