Sterk mote

Unge trendsettere har funnet sin favorittdrink. Prøv motedrinken du også.

Hva tenker du på når jeg nevner ordet whisky? Dype chesterfieldstoler i mørke barer, gode sigarer og et brennevin som godt voksne, mandige menn nyter bar?
 
Whisky er ikke lenger et brennevin forbeholdt de spesielt interesserte, og de siste 15 årene har en helt ny generasjon oppdaget dette spennende brennevinet .
 
Så mange som halvparten av alle 20 - 24 åringer som nylig deltok i en undersøkelse svarte at de drikker whisky. Et stadig bedre tilbud av nye whiskymerker og spesielle blends har økt interessen for whisky generelt her til lands.
 
 
Vi reiser dessuten til utlandet langt mer i dag enn bare for noen få år siden, og vi tar med oss trender og spennende nye cocktailer hjem.
 
Whisky er dessuten en utrolig god base for en rekke delikate drinker , så vel tradisjonelle som nyskapende.
 
Under Oslo Fashion Week kåret publikum nylig årets motedrink, som blander den fyldige whiskyen med friske bær og de beste fruktjuicer. Prøv denne delikate og fruktige drinken selv.
 
Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter online .
 
 
Vi ønsker deg en riktig god helg!

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Ballantine's Fruit Smash

Ingredienser

4 cl Ballantine's Finest whisky
8 cl cranberryjuice
2 cl frisk limejuice
Sukkerlake
Friske bringebær & jordbær

Fremgangsmåte

Ha limejuice, bringebær, jordbær og sukkerlake i et kraftig highballglass. Knus dette sammen med en barskje eller en tremorter.
 
Fyll glasset halvveis opp med knust is, ha i whisky, rør rundt og fyll opp med cranberryjuice. Juster eventuelt med litt mer sukkerlake hvis du vil ha den søtere.
 
Pynt med friske bringebær eller jordbær.
 
Råvarer:

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 

Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink:

Forsiden akkurat nå

Til toppen