Støtter norsk gulljakt i Bocuse d’Or

Sjømatselskapet Lerøy inngår samarbeid med Ørjan Johannessen og Bocuse d’Or.

Norges håp i Bocuse d’Or får Lerøy Seafood Group og datterselskapet i Austevoll, Sjøtroll Havbruk, ryggen i forberedelsene til neste års konkurranse.

Dermed har Ørjan Johannessen, som kommer fra Austevoll, støtte i lokalsamfunnet i forsøket på å vinne «VM» i kokkekunst.

Samtidig drysser det også midler på stiftelsen Bocuse d’Or Norge, skriver Lerøy i en pressemelding. Den oppgir ikke hvor store beløp selskapet vil bruke på Bocuse-prosjektet.

Det nye samarbeidet markeres på Norsk Sjømatsenter på Strandkaien i Bergen 14. september. Der skal det både underskrives kontrakt mellom de nye partnerne og serveres snaksprøver fra Ørjan Johannessens hånd.

26-åringen tilhører favorittsjiktet i neste års Bocuse d’Or etter seieren i Bocuse d’Or Europe i mars. Han er norgesmester fra 2010 og vant Årets Kokk i 2011.

LES OGSÅ: Gull til Ørjan Johannessen

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen