Dagens rett

Suffle med laks

Luftig og lett, men vær forsiktig når du tilbereder dagens rett. Suffléer har det nemlig med å falle sammen for det minste. Vinforslaget derimot faller kanskje i smak?

Sufflé med laks

Ingredienser

3 ss smør
4 ss hvetemel
3 dl melk
5 egg
salt og pepper

Fyll:
150 g jarlsbergost eller annen ost, revet
150 g røkelaks i strimler
noen buketter brokkoli
1 purre i ringer

Fremgangsmåte

Lag en tykk, hvit saus av smør, mel og melk. Skill eggene. Rør inn eggeplommer, ost, laks, forvellet brokkoli og purre. Smak til med salt og pepper.

Rør forsiktig inn stivpiskede eggehviter -1/3 om gangen. Hell røren i en smurt ildfast form. Stek suffléen ved 180 °C i ca. 30 minutter.

Den faller fort sammen, så den må serveres straks. Det er bedre at gjestene venter på suffléen enn omvendt

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

//]]]]>
]]>  
Kilde:
 

 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen