Suksess for Egon

Restaurantkjeden Egon omsatte for over 200 000 kroner i løpet av åpningshelgen i Tromsø.

- Det er utrolig bra. Det har vært en kjempeuke, og ting har gått over all forventning. Lørdag hadde vi en omsetning som andre restauranter kun har på 17.mai, sier daglig leder på Egon Tromsø, Stig Mathisen.
 
Mangler folk
Før åpningen var Mathisen usikker på forventningene, men han er ikke overrasket over suksessen de nå opplever.
 
- Vi var veldig usikre, men det har vist seg å gå veldig bra. Så får vi se om det stilner av, eller om helgens trykk fortsetter, sier han.
 
Nå må Mathisen skaffe mer arbeidskraft til restauranten. Egon har leid inn ti ansatte fra Sør-Norge i oppstartsfasen, men når de reiser tilbake, kan hverdagen fort snus på hodet.
 
Blir kritisk
- Det blir kritisk. Vi er altfor få folk, og så har vi en del folk som skal reise av gårde og begynne på skolen til høsten. Vi mangler så mange som ti deltidsansatte, sier Mathisen.
 
Utvider
- Nå har vi 267 sitteplasser, men vil utvide med 34 sitteplasser i en egen uteavdeling, som primært vil være for røykere, sier Mathisen.
 
Enkel oppskrift
Suksessoppskriften for restauranten er enkel, mener Mathisen.
 
- Det har aldri vært et lignende konsept som Egon i Tromsø i forhold til størrelse, meny og åpningstider, sier Mathisen til Bladet Tromsø.

Forsiden akkurat nå

Til toppen