Svensson klar med ny restaurant

Sommeråpner nytt spisested i Oslo.

Oslo mistet en Michelinstjerne da Restaurant Oscarsgate stengte dørene i vinter. Men til sommeren skal han igjen svinge sleiva, denne gangen på Frogner, melder osloby.no.

Det er for tiden hektisk aktivitet i Solligata 2, hjørnelokalet som ligger vegg i vegg med Palace Grill og som har huset en rekke restauranter. Bollywood, SW20 og nå sist den indiske Oddissi har alle holdt til i lokalene.

Ifølge DN.no skal restauranten hete Fauna. Den skal ha en mer uformell stil enn Oscarsgate, med priser deretter.

LES OGSÅ: Leter fortsatt etter nye lokaler

Sammen med sjefkokk Jo Bøe Klakegg og servitør Anne Heggberget eier Svensson 51 prosent av aksjene i selskapet Tavoy AS, som står bak Fauna. Ifølge Svensson er det så langt investert nærmere ni millioner kroner i prosjektet.
- Vi har fått med oss flere snille investorer, røper Svensson overfor DN.no, som også skriver at oversetter-paret Kjell og Kari Risvik er blant dem som bidrar. Det er også komiker Anne-Kat. Hærland. Hun har ifølge avisa gått inn med 800.000 kroner.

Svensson ønsker overfor osloby.no ikke å avsløre om han igjen sikter mot Michelin-stjernene med det nye restauranteventyret.

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen