Dagens rett

Be inn til indisk gryte-aften

Du kan lage smakfull indiskinspirert mat enkelt hjemme selv med denne oppskriften.

Raske, enkle måltider slik som denne oppskriften kan likevel være proppfulle av smak. Selv om den er indiskinspirert, er den ikke sterk. Korma er nemlig en av de mildere indiske rettene. I denne oppskriften brukes kormasaus fra glass, men det er fullt mulig å lage denne retten fra bunnen av.

Du kan selvsagt lage kormasausen selv. Her finner du oppskriften - også på naanbrød

Flere retter med inspirasjon fra den store verden finner du her

Her registrerer du deg for å få dagens rett som å e-post - det er selvfølgelig gratis.

Svin korma med epler og spinat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

400 g ytrefilet av svin
2 ss olje til steking
1 rødløk i båter
2 eple i båter
1 pakke frisk spinat
1 glass ferdig indisk korma saus
½ ts salt
¼ ts pepper
200 g basmatiris

Fremgangsmåte

Kok ris etter anvisning på pakken.

Skjær ytrefilet av svin i strimler. Varm litt olje i en stekepanne og brun kjøttet i flere omganger. Sett det til side.

Ha eple, rødløk og spinat i stekepannen og fres i 2-3 minutter.

Ha kjøttet tilbake i stekepannen sammen med grønnsakene, og tilsett indisk korma-saus. La det småkoke i 3-4 minutter.

Smak eventuelt til med salt og pepper. Server den smakfulle gryten med ris.

Du kan selvsagt lage kormasausen selv. Her finner du oppskriften

 

 

 

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Foto: Matprat.no

Forsiden akkurat nå

Til toppen