Dagens rett

Svinaktig god brokkoligrateng

Kjøttdeig av svinekjøtt er utrolig saftig og smaksrik, og denne retten vil bli en stor favoritt i hele familien.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Brokkoligrateng med svinekjøtt

Antall porsjoner

4 - 6

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

2 pakker kjøttdeig av svin
2 ss margarin eller olje til steking
1 pakke frossen brokkoli
2 poser bretagnesaus (kyllingsaus med paprika og hvitløk)
2 egg
2 dl revet hvitost

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 220 grader.

Stek kjøttdeigen i en stekepanne med margarin/olje, gjerne i to omganger så den blir stekt og ikke kokt.

Legg brokkoli utover i en ildfast form. Ha over den ferdigstekte kjøttdeigen.

Lag sausen etter anvisning på posen. Ta kjelen fra platen og visp inn eggene.

Hell sausen over i den ildfaste formen og dryss over revet ost.

Stek formen på 220 grader i ca. 20 minutter til osten er smeltet og blitt gylden.

Serveres med brød og en frisk salat ved siden av.

Flere gode oppskrifter på grateng

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen