Dagens rett

Svinaktig gode cannelloni

Skjem bort deg selv og hele familien med denne deilige retten til middag i dag.

Det finnes knapt den som ikke liker en eller annen form for pasta, og det finnes utallige varianter av den.
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Cannelloni med svinekjøttdeig

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

400 g kjøttdeig av svin
1 stk rødløk
150 g frisk spinat
1 stk hvitløk
100 g magerost
2 ss revet parmesan
1 ss margarin til steking
1 ts salt
0.5 ts pepper
12 stk lasagneplater

Fremgangsmåte

Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter.

Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten.

Skjær løken i tynne båter og skyll spinaten. Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne sammen med margarin.

Ta opp kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk raskt. Tilsett spinat og smøreost og vend det i pannen.

Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.

Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form.

Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen ved 225 grader i ca. 10 minutter.

Server en god salat ved siden av.
 
 
Tips:
Denne retten kan fint lages uten kjøtt. Da erstatter du det bare med 2 dl kokte linser, bønner eller kikerter.

Sendt inn av

Foto: Matprat/Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen