Dagens rett

Svinebøff med potetpanne

Kjøttdeig av svin er smaksrikt men magert, og denne retten er perfekt å starte en ny uke med.

Kjøttdeig av svin har blitt lett tilgjengelig, og du kan gjerne bytte ut den vanlige kjøttdeigen med denne svinske delikatessen.
 
 
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Svinebøff med potetpanne

Antall porsjoner

4

Ingredienser

500 g kjøttdeig av svin
1 egg
1 ss revet parmesan
1 ts salt
½ ts pepper
1 ts provencekrydder
1 beger cherrytomat
½ pk ferdigkuttet salatblanding
1 rød paprika
1 ss pinjekjerner
1 glass sorte oliven 
8 ss salsa

Fremgangsmåte

Rør sammenvispet egg inn i kjøttdeigen sammen med krydder og ost. Bland godt sammen.
 
Form bøffer med en skje, legg dem på ei fjøl og klapp de litt flate. Hakk de gjerne på toppen med en kniv for å få finere stekeflate.
 
Stek dem pent brune på begge sider, og etterstek 3- 4 minutter på svak varme til de er gjennomstekt.
 
Lag salat av tomat, paprika, salat, pinjekjerner og sorte oliven. Server med stekte potetbåter, salat og salsa.
 
1 porsjon av denne retten gir 23,70 g fett, mens kun 9 g kommer fra kjøttet.

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen