Dagens rett

Tagliatelle med pesto og kylling

Vi starter uka med en kjapp og sunn kyllingrett. Pasta og pesto er en lykkelig kombinasjon. Kyllingen gjør bare det hele ytterligere vellykket. Vi velger oss en rimelig og upretensiøs fransk rødvin som drikkefølge, men det er selvsagt opp til deg å velge ut din egen favorittvin.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Tagliatelle med pesto og kylling

Ingredienser

3 kyllingfileter
salt
pepper
olivenolje
16 cherrytomater
2 ss pinjekjerner

400 gr tagliatelle
6 ss pesto

Fremgangsmåte

Varm ovnen til 200 grader. Gni kyllingfiletene inn med salt og pepper. Varm 1 ss olivenolje i en stekepanne og brun filetene på begge sider.

Ha kylling, tomater, pinjekjerner og 2 ss olivenolje i en ildfast form og stek filetene videre i 5-6 minutter. La de hvile i 5 minutter før du skjærer dem i skiver.

Kok tagliatellen i lettsaltet vann som angitt på pakken til den er al dente. Sil av vannet.

Bland alt sammen - tagliatelle, tomater, kylling, pinjekjerner og pesto. Synes du retten virker litt tørr kan du godt tilsette litt mer olivenolje.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen