Dagens rett

Tapasboller av kylling

Deilige kjøttboller med masse smak hører hjemme på et hvert tapasbord, og hvorfor ikke lage dem av kyllingkjøttdeig?

Smakfulle munnfuller av den deiligste tapas får enhver til å drømme.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Tapasboller av kylling

Antall porsjoner

4

Ingredienser

400 g kyllingkjøttdeig
¾ ts salt
2 ss frisk koriander
1 ½ ts malt spisskummen
¼ ts chilipulver
1 fedd revet hvitløk
4 sjalottløk
50 g brød, gjerne daggammelt
1 egg
smør

Fremgangsmåte

Ha kyllingkjøttdeig og salt sammen i en matprosessor og kjør deigen sammen til den blir seig.

Tilsett krydder, revet hvitløk og finhakket sjalottløk. Smuldre brødet, tilsett egg og rør alt godt sammen.

Form deigen til små boller og stek dem i litt smør til de er gylne og gjennomstekt.
 
Server gjerne med en god salat og dipsauser ved siden av.
 

Tips: Brun gjerne kjøttbollene først og legg dem i en langpanne og stek de ferdige i ovn på 175 grader i 10 minutter.
 

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen