Dagens rett

Tapasboller med fiken og koriander

Lag en vri på de vanlige medisterkakene med denne deilige oppskriften. Perfekt til hverdags eller til festbordet.

Tiden er inne for de siste forberedelsene før jul, og lager du en stor ladning av disse medisterkakene har du nok til både middag og julefesten.
 
 
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Tapasboller med fiken og koriander

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

500 g medisterdeig
5 finhakket tørkede fiken
1 ss five spice powder (kinesisk krydderblanding)
1 ss finhakket rød chili
4 ss finhakket frisk koriander
1 ss olje til steking
1 finhakket løk
1 boks hakkede hermetiske tomater

Fremgangsmåte

Bland deigen sammen med krydder og fiken.

Form små boller som du legger på bakepapir i en langpanne. Stek på 225 grader i ca. 10 minutter.

Ha olje i en litt stor kasserolle og fres løken til den blir blank. Tilsett tomater og de nystekte tapasbollene og la alt småkoke i ca. 10 minutter.
 
Ingen tapas uten kjøttboller. Her er en julevariant med fiken og koriander.

Sendt inn av

Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen