Sandrone Barolo Le Vigne 2011
Sandrone Barolo Cannubi Boschis 2011
Marc Roy Gevrey-Chambertin Clos Prieur 2013
Giacomo Anselma Barolo Riserva Vigna Rionda 2008
Olek Bondonio Barbaresco Roncagliette 2013
Richard Rottiers Moulin à Vent Champ du Cour 2014
Scarpa Barbera d'Asti Bogliona 2008
Brovia Barolo 2010
Crystallum Peter Max Pinot Noir 2015
Crystallum Mabalel Pinot Noir 2014
Marc Roy Gevrey-Chambertin Vieilles Vignes 2013
Olek Bondonio Barbaresco 2013
Cornelissen Munjebel Rosso 2013
Perillo Taurasi 2005
Delas Hermitage Les Bessards 2013
Roig Parals Camí de Cormes 2010
Ch. Grange Cochard Morgon Vieilles Vignes 2014
Ch. Grange Cochard Morgon Les Charmes 2014
San Vincente Rioja 2012
Novaia Amarone della Valpolicella Classico Corte Vaona 2009
Pio Cesare Barolo 2011
Greywacke Pinot Noir 2013
Delaporte Sancerre Chavignol Rouge 2014
Thillardon Chénas Chassignol 2014
Girardin Chassagne-Montrachet Vieilles Vignes Rouge 2014
Dom. Faiveley Monopolet Beaune 1er Cru Clos de l'Écu 2012
Luis Seabra Xisto Cru Douro Tinto 2013
P-U-R Morgon Côte du Py 2013
Clos Cristal Hospices de Saumur Champigny 2014
Elemental Bob Cosmic Flower My Red 2013
JH Meyer Elands Rivier Pinot Noir 2014
M. Chapoutier Banyuls 2013
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
Belønningen er viner med mye karakter og historie.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Med lett karamellisert rødløk får paien en helt annen karakter
Denne paien er dessuten raskere å lage enn mange andre. Den tar bare en drøy halvtime fra du starter til maten er ferdig. Med på kjøpet får du virkelig god smak.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.
Les hele sakenBare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
Belønningen er viner med mye karakter og historie.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Med lett karamellisert rødløk får paien en helt annen karakter
Denne paien er dessuten raskere å lage enn mange andre. Den tar bare en drøy halvtime fra du starter til maten er ferdig. Med på kjøpet får du virkelig god smak.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30
K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
En klassisk rett med flyndrefilet i ruller smaker alltid godt
Det er kanskje sjelden du plukker med deg flyndre fra fiskedisken. Det er det altså all grunn til å gjøre noe med.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Lær alt om champagne av en proff
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.
Les hele saken