Test

Duger godt som høstvin

Alkoholen som gjerne ligger på 14,5 prosent er litt vel tydelig i enkelte viner, mens andre tåler det bedre. Noen viner skjemmes også av litt overdreven eikebruk. Det var også tendenser til litt vel mye oksidativt preg.

Men generelt er dette gode matviner og bra alternativer til både lam, storfe og vilt gitt den relativt moderate prisen. Og dermed fine høstviner. Det var ingen viner med korkfeil, hvilket er uvanlig, gitt at bare fire viner hadde skrukork.

Slik ble testen gjennomført
Testen, som ble gjennomført 11. september 2014, omfatter totalt 40 røde viner fra Sør-Rhône. Smakingen ble foretatt blindt etter underområde, druetype og årgang. Panelet fikk ingen øvrige opplysninger om produktene før smaking. Paneldeltakerne forlot dessuten lokalet mens produktene ble skjenket i glassene, slik at de ikke skulle ha noen mulighet til å avsløre glassenes innhold. Først etter at poenggivingen var avsluttet, ble det kjent med det enkelte produkts identitet.

Her kan du foreta bestilling blant testens produkter tilgjengelig på polet

Lenkene nedenfor leder deg til testens tre kategorier.

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Til toppen