Test

Test av akevitt

Slik ble blindtesten gjennomført
Smakspanelet bestod av Apéritifs faste smakere Remi Madsen, Kumlegaarden (Drøbak), Heidi Hjertø, Klosteret og Peter André Dahl, barsjef, Dr. Jekyll's Pub, Oslo.

  Remi Madsen      Heidi Hjertø     Peter André Dahl Foto: Johnny Syversen / John Nordahl

 

 

 

 

 

Testen som ble gjennomført 20. november 2007, omfattet i alt 31 akevitter. Smakingen ble foretatt blindt. Paneldeltakerne fikk ingen opplysninger om produktene før smaking. De forlot dessuten lokalet mens produktene ble skjenket i glassene, slik at de ikke skulle ha noen mulighet til å avsløre glassenes innhold. Først etter at poenggivingen var avsluttet, ble de kjent med det enkelte produkts identitet.

Her kan du foreta bestilling blant testens produkter

Lenkene nedenfor leder deg til testens to artikler.

Forsiden akkurat nå

Til toppen