Dagens rett

Thai hot and sour fiskesuppe

Dagens rett krever nok noe mer innsats enn supper flest, men så får du også en himmelsk nydelig og varm middag. Det hele toppes av et vinforslag i flott harmoni med retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Thai hot and sour fiskesuppe

Ingredienser

500 g reker med skall
½ purre i strimler
1 ts revet frisk ingefær
revet skall av 1 lime
saft av 1 lime
1 l grønnsakbuljong
1 ss olivenolje
2 finhakket hvitløkbåter
1 liten finhakket grønn chili
4 ss soyasaus
1 gulrot i strimler
1 boks hermetiske skalldyr, ca 250 g
litt karse

Fremgangsmåte

Rens rekene. Ha rekeskall, ingefær, sitronskall og grønnsakkraft i en kjele og kok i ca 20 minutter. Sil kraften.

Surr hvitløk og finhakket chili i olje. Tilsett kraften, soyasaus, gulrot i strimler og purreringer.

Kok opp og tilsett så fisk og skalldyr. Smak til og dryss karse over før servering.

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen