Dagens rett

Thai-wok

Kylling på thailandsk vis er det ingen tvil om at smaker godt. Og bedre blir det når woken samler alle de deilige ingrediensene til én stor opplevelse. For i denne oppskriften finner du nemlig en lang rekke smakfulle ingredienser som i sin tur ber om en innsmigrende vin fra Alsace.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Thai-wok

Antall porsjoner

2

Ingredienser

2 stk. kyllingfilet i strimler
1 stk. løk i båter
1 stk. rød paprika eller annen paprika, i strimler
2 båt hvitløk i tynne skiver
1 ss finhakket frisk ingefær
2 ts sukker
3 ss fiskesaus (asiatisk) evt. litt salt
1 ts soyasaus
½ ts pepper
2 dl hønsebuljong (utblandet)
1 dl kokosmelk
strimlet vårløk til pynt (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

Stek kyllingstrimlene i smør i en panne til det er jevnt hvitt over det hele.

Ha i løk, paprika, hvitløk og ingefær og stek litt videre. Tilsett sukker, fiskesaus (salt), soyasaus og pepper. Spe med hønsebuljong, vann og kokosmelk. Smak til retten. Pynt gjerne med strimlet vårløk.

Server med jasminris.

Sendt inn av

Foto: Ragge Strand

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen