Til stjernejegeren

Nå kan du lese om Apéritifs favoritter blant årets bøker med appell til den mat- og drikkeinteresserte - her finner du bøker om stjernerestaurantene.

Å spise seg verden rundt på trestjerners restauranter er mange matelskeres drøm, men for de fleste forblir det en fantasi. Selv å spise på én enkelt stjernetung restaurant i løpet av livet, er mer enn godt nok for de aller fleste.

Drømmeguide
Praktboken Tre stjerner i dansk språkdrakt er guiden for den som fortsatt drømmer, for her finner du samtlige trestjerners ( Guide Rouge/Michelin ) restauranter i Frankrike, Spania og England.

Kremjobb
Den er skrevet av tre danske mat- og vineksperter som har hatt kremjobben med å spise seg gjennom det aller beste av Vest-Europas matkart.
 
Appetittvekkende fotos gjør sitt til at dette er årets største matopplevelse innenfor fire permer.
 
Tre stjerner (Aschehoug Danmark)
Bestillingsnummer:  ISBN-10: 87-11-18349-7

Forsiden akkurat nå

Til toppen