Dagens rett

Tomatgryte med skinkebiff

Enkle, smakfulle oppskrifter er herlig i en travel hverdag, og denne har en ekstra liten spiss til seg.

Hvitt kjøtt trenger ikke være kjedelig - prøv bare en av de mange oppskriftene på skinkebiff du finner hos Apéritif.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Gryte med svinefilet og tomat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

4 stk skinkebiffer av ytrefilet av svin à 150 g
1 stk løk
2 ss margarin eller olje til steking
1 stk boks hakkede hermetiske tomater
0.5 ss chilipasta (sambal oelek)
2 ss tomatpuré
1 dl vann
1 ts salt
1 stk boks hermetiske kikerter
2 ts sukker
0.5 ts pepper
1 stk ruccula

Fremgangsmåte

Del skinkebiffene tvers over i to. Brun margarinen i en jerngryte og fres skinkebiffene på høy varme på begge sider sammen med løk i båter.

Tilsett tomater, tomatpure, chilipasta, kikerter, vann og salt, og kok opp.

La gryta trekke 3-4 minutter, før du smaker til med litt sukker og pepper.
 
Skjær rucculasalat i mindre biter, og bland den inn like før servering.
Server med ris eller potetmos ved siden av.
 

Tips: Skinkebiff er medaljonger skåret fra ytrefilet av svin, så her kan du godt kjøpe en ytrefilet og dele den opp i skiver a 2 cm tykkelse hvor du deler hver skive i to som beskrevet over.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen