Dagens rett

Torsk i kremet pestosaus

Nyt den deilige hvite torsken nå som den kanskje er som aller best. Fisk er noe du åpenbart kan servere til alle tider, ikke bare som helgemiddager, men også til de travle hverdagsettermiddagene. Og vinen kan ha flere valører og derfor får du forslag til både rødt og hvitt i glasset.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Torsk i kremet pestosaus

Antall porsjoner

4

Ingredienser

ca 800 g torskefilet
2 sjalottløk
smør til steking
1 dl hvitvin (eller eplejuice)
2 ss pesto
1 dl crème fraîche
salt og pepper

Fremgangsmåte

Finhakk løken og fres den blank i litt smør. Tilsett hvitvin, crème fraîche og pesto og la det koke opp.

Legg i fisk i biter og dryss på salt og pepper. La fisken dampe under lokk på svak varme til den har skiftet farge helt igjennom.

Pynt med cherrytomater og basilikum og server retten med pasta eller små poteter ved siden av.

Evt. tilbehør: Cherrytomater og frisk basilikum.

Sendt inn av

Foto: Per Alfsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Flere torskeretter i Apéritifs kokebok

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen