Dagens rett

Torsk i sursøt saus

I dag serverer vi det beste av hva havet kan by på med en asiatisk vri - dette er retten for hele familien!

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Torsk i sursøt saus

Antall porsjoner

4

Ingredienser

600-800 g skinn- og beinfri torskefilet
3 ss hvetemel
2 ts sennep
1 ts salt
½ ts pepper

Sursøt saus

Fremgangsmåte

Del fiskefiletene i serveringsstykker. Fordel sennep på toppen av fiskestykkene.
 
Bland hvetemel med salt og pepper. Vend fiskestykkene i melblandingen og stek dem i smør eller olje.
 
Servér torsken med sursøt saus og nykokt ris. Sausen kan du enten kjøpe ferdig eller du kan lage den enkelt selv.

Sendt inn av

Foto: Tom Haga

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Hjemmelaget sursøt saus

Ingredienser

1 ss olivenolje
1 liten finhakket løk
½ grønn paprika i skiver
½ liten gulrot i strimler
1 ts tomatpuré
2 ss ketchup
1 skive ananas i biter
2 ss sukker
1 ss soyasaus
2 ss eddik
2 ss grønnsakbuljong
½ dl ananasjuice
2 ts maisennajevner
2 ss finhakket persille

Fremgangsmåte

Surr løk, paprika og gulrot i olje i 3 minutter

Ha i tomatpuré og ketchup og bland godt.

Tilsett ananas, eddik, sukker, soyasaus og grønnsakbuljong og kok opp.

Jevn sausen med maisennajevner.

Kok under forsiktig omrøring til sausen er blank.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen