Dagens rett

Torsk med appelsin og hummersaus

En spennende rett basert på torsk er denne torsdagens utvalgte meny for deg. Som passende tilbehør i glasset får du dessuten med en italiensk godbit av det hvite slaget. Smaklig måltid!

Torsk med appelsin og hummersaus

Antall porsjoner

4

Ingredienser

800 g torskefilet
1 ts salt
1 finhakket hvitløkbåt
smør
2 dl creme fraiche
½ dl melk
2 ss hummerpasta
revet skall av ½ appelsin
½-1 ts friske timianblad

Fremgangsmåte

Del fisken i serveringsstykker og dryss over salt. Surr hvitløken myk i smør. Tilsett creme fraiche, melk, hummerpasta, revet skall av appelsin og timian. Kok opp sausen under visping. Legg i fiskestykkene og la dem trekke på svak varme til de er gjennomkokt.

Server med kokte poteter og brokkoli. Pynt gjerne med noen reker.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

//]]]]>
]]>
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen