Dagens rett

Torsk med peppersaus

Peppersaus er kanskje ikke det du vanligvis benytter til torsk. Imidlertid er det en smakfull kombinasjon, og gjør vinvalget ytterligere perfekt.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Torsk med peppersaus

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 stykker torskefilet a 200 g
salt og pepper

Peppersaus:
3 sjalottløk
1 ts finhakket hvitløk
olivenolje
2,5 dl kjøttkraft/buljong
1 ss grovmalte pepperkorn
½ dl Brandy, kan sløyfes
½ dl kremfløte

Tilbehør:
400 g grønne bønner
450 g moste poteter

Fremgangsmåte

Surr sjalottløk og hvitløk i olivenolje i 2 minutter. Tilsett Brandy og kjøttkraft og kok inn til halv mengde. Tilsett fløte og kok inn litt. Ha i pepper og smak til med salt. Hold sausen varm.

Dryss salt og pepper på hver torskefilet og legg dem på bakepapir på stekebrett.

Stek ved 200 grader i ca 10 minutter eller til den er ferdig. Server torsken med sausen, moste poteter og kokte grønne bønner.

Sendt inn av

Foto: John Montana

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen