Dagens rett

Torsk- og løyromkaker

Midtveis i uka er det fisk som gjelder. Vi setter til litt løyrom, og da gir vi torsken et lite spillerom rent smaksmessig. En rask og smakfull middag som du bare har godt av, siden både fisken og løyromen gir deg gode og nødvendige næringsstoffer i hverdagen.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Torsk- og løyromkaker

Antall porsjoner

2

Ingredienser

10 små poteter
2 ss olivenolje
salt
500 gr torskefileter i biter
2 ss løyrom
1 vårløk, i biter
1 ss hakket dill
1 egg
1 ss hvetemel
smør til steking

2 dl rømme
1 ss hakket dill

Fremgangsmåte

Varm ovnen til 200 grader. Legg potetene i en ildfast form, hell over oljen og dryss på litt salt. Stekes i 12 minutter.

Ha torsk, løyrom, vårløk, dill, egg og mil i en food processor. Kjør til alt er godt blandet.

Smelt litt smør i en stekepanne og form deigen til passe store fiskekaker. Stek fiskekakene et par minutter på hver side.

Rør sammen rømme og dill og server fiskekakene med poteter og rømmesaus.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen