Tortelloni con Ricotta e Spinaci

Noe så enkelt som en pastarett kan gjerne fylle rollen som dagens italienske måltid. Det er jo ett av Italias mange gode varemerker. Selvsagt får du også tips til en elegant og svært rimelig italiensk hvitvin.

Frem mot denne ukens virkelige høydepunkt; kampen mot Italia på Ullevål, serverer vi deg klassiske italienske retter. I dag serverer vi:

Tortelloni con Ricotta e Spinaci

Ingredienser

250 g Tortelloni med Ricotta og Spinat La Collezione Barilla
60 g skrelte pistasjenøtter
2½ dl kremfløte
20 g smør
3 ss revet parmesanost
et par blad salvie

Fremgangsmåte

Stek pistasjenøttene med salvien i smør i et minutt. Tilsett fløten og ta pannen av platen.

Kok opp 2½ liter vann, tilsett 1 ss salt og Tortellonien. La det fosskoke uten lokk i 12-13 minutter. Hell av vannet og bland forsiktig med sausen.

Strø parmesan over den ferdige retten.

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen