Dagens rett

Tortelloni con Ricotta e Spinaci

Søndagsmiddager behøver ikke nødvendigvis være avanserte og således tidkrevende å tilberede. Noe så enkelt som en pastarett kan like gjerne fylle rollen som den familiesamlende faktor når helgens siste måltid skal inntas. Selvsagt får du også tips til en elegant og svært rimelig italiensk hvitvin.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Tortelloni con Ricotta e Spinaci

Ingredienser

250 g Tortelloni med Ricotta og Spinat La Collezione Barilla
60 g skrelte pistasjenøtter
2½ dl kremfløte
20 g smør
3 ss revet parmesanost
et par blad salvie

Fremgangsmåte

Stek pistasjenøttene med salvien i smør i et minutt. Tilsett fløten og ta pannen av platen.

Kok opp 2½ liter vann, tilsett 1 ss salt og Tortellonien. La det fosskoke uten lokk i 12-13 minutter. Hell av vannet og bland forsiktig med sausen.

Strø parmesan over den ferdige retten.

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen