Trekker budet på Norgani Hotels

Norwegian Property trekker budet på Norgani Hotels.

Norwegian Property bød først 82,50 kroner per aksje. Så meldte Aberdeen Property Investors seg på i kampen og kom med et bud på 88,50 per aksje.
 
Forpliktet seg
Norwegian Property fikk forhåndsaksept for over 60 prosent av aksjene i Norgani Hotels. I avtalen kom det frem at aksjonærene forpliktet seg til å selge til selskapet dersom budet ble forhøyet ved et konkurrerende bud. Dette budet kom altså fra Aberdeen Property Investors.
 
Kort sagt kunne Norwegian Property sikret seg plass i førersetet dersom selskapet hadde høynet budet til 88,50.
 
I går sa Norwegian Property at selskapet forlenger tilbudsperioden på de eksisterende betingelsene frem til 14. september klokken 9. Men Norwegian-sjef Petter Jansen har kommet på andre tanker, skriver ne.no.
 
Avslutter prosessen
- Vi analyserte muligheten for å legge inn et høyere bud, men etter nøye overveielse har styret besluttet at vi ikke går videre i denne prosessen, sier Petter Jansen.
 
Dermed trekker de budet på Norgani Hotels. Norwegian Property vil heller ikke gjennomføre tidligere annonserte emisjoner.
 
Norgani Hotels har flere enn 70 hoteller i den nordiske regionen.

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen