Trotter-stopp i august

Verdenskjent Chicago-restaurant stenger dørene for godt.

Da 100 gjester akkurat hadde ønsket hverandre godt nytt år i Charlie Trotters restaurant i Chicago, ba verten om ordet: I slutten av august vil restauranten som kokker fra hele verden lenge valfartet til, bli stengt for godt.

Etter 25 års drift vil Trotter og kona Rochelle vie seg til andre oppgaver, skriver Chicago Tribune.

Charlie Trotter sier til avisa at han vil sette seg på skolebenken for å studere filosofi, men åpner for å starte en ny og annerledes restaurant når mastergraden er i lomma.

Norske, så vel som amerikanske kokker valfartet til Charlie Trotter's mens spisestedet ble betraktet som en fornyer og i toppsjiktet i USA. Trotter har vunnet en rekke prestisjetunge priser fra James Beard-stiftelsen gjennom årene. Også kokker som Grant Achatz, Homaro Cantu, Curtis Duffy, Graham Elliot, Matthias Merges, Mindy Segal, Michael Taus og Giuseppe Tentori kan takke Trotter for å ha satt dem på sporet, skriver nkl.no.

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen