Uforglemmelig fra Sicilia

Den store middelhavsøya skjuler noen av Italias største vinskatter.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Aase Jacobsen Foto: Eva Brænd

Druene som brukes i Benantis viner kan du bare glemme å huske, for det er stort sett bare her ved foten av vulkanen Etna at den hvite carricante og de røde nerello mascalese og capuccio dyrkes. Det vulkanske jordsmonnet sammen med Benantis kløkt er årsaken til vinenes store særpreg som du ikke glemmer så lett. Nydelige matviner  til høstens gode retter med enten sjømat, lam eller lettere vilt, og gjerne med soppfølge .

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Dersom du allerede er abonnent på Ukens vin (før 06.09.06) vil du automatisk også motta godbiter i pollisten . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Forsiden akkurat nå

Til toppen