Ukens drink
(Foto: Julie H. Amundsen)

Lad opp med en påskedrink som setter spor

Om ikke akkurat i løypa, så i alle fall i ganen. Denne bomben er veldig lett å lage.

Alle bartendere elsker Fernet - også i drinker. På Pigalle i Oslo liker de også Branca Menta - mynteutgaven av Fernet.

Les om alle de spenstige drinkene som serveres på Pigalle

Og spesielt i drinken bartender Milena Grudzien har gitt navn etter damen som fant på å tilsette mynte og å gjøre Fernet Branca litt søtere. Nemlig Maria Callas.

Å shote mynte-Fernet er ikke noe for de mange. Men pakket inn i en drink som denne, gir bitteren ekstra god krydderkarakter og fin tørrhet. 

Perfekt for både fjell- og bypåske. 

Se andre drinker du kan lage med Fernet

Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev  

Maria Callas Loved It

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

2 cl Bombay Sapphire
2 cl Branca Menta
3 cl sitronsaft
2 cl kastanjehonning
4 cl ferskpresset agurk
soda

Fremgangsmåte

Ha alle ingredienser bortsett fra agurk i en shaker med isbiter. Rist godt og ha over i et høyt glass med isbiter (helst knust) som du har kledd med agurkstrimler. Topp med soda.

Tips:
Agurksaft lager du ved å rive agurk og ha det i en sil/dørslag. Press lett med en skje for å få ut mest mulig av saften. 

Sendt inn av

Foto: Julie H. Amundsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen