Ukens drink

Server denne sprudlende vårdrinken til helgens festligheter

Med denne oppskriften gir du importbærene ekstra smak. Så godt smaker du at du bør beregne litt ekstra per gjest.

Drinker som mikses i en stor bolle er veldig takknemlig når du har mange gjester. I denne oppskriften er det aprikosnektar som gir sødme, den musserende vinen bobler og friskhet og de marinerte bærene byr på resten. 

Her finner du enda flere oppskrifter på gode velkomstdrinker 

Vårens sprudlende drøm

Antall porsjoner

8

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

1 dl kirsebær, kuttet i to og renset for stein
1 dl blåbær
1 dl bringebær
1 dl jordbær delt i biter
1 nektarin delt i biter
8 cl brandy eller cognac
1 dl avkjølt aprikosnektar (juice kan også brukes)

1 flaske Lindemans Bin 25 Brut Cuvée  godt avkjølt
1 neve mynteblader til pynt

Fremgangsmåte

Bland alt unntatt den musserende vinen og aprikosnektaren i en stor karaffel eller mugge og sett det til avkjøling i et par timer.

Ved servering rører du i aprikosnektaren og tilsetter den musserende vinen og serverer straks i champagneglass.  

Flere lekre velkomstdrinker og bowles finner du her

Tips: Frosne bær er selvsagt lov, og gjør drinken raskere kald. Du kan også velge bare en eller to bærsorter.

Denne drinken gjør seg veldig godt i en flott bowle, men du kan også blande den marinerte frukten med aprikosnektaren og ha i en skje av denne blandingen i glassene for å fylle opp med musserende vin ved hver gjests ankomst.

På den måten holder drinken seg forfriskende sprudlende.

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev    

Forsiden akkurat nå

Til toppen