Ukens kake
Fried-bananas-in-crispy-rice-000017455024_Full

Desserten du aldri blir lei

Fritert banan med iskrem er mektig, men du har alltid plass til denne avslutningen på måltidet.

Denne oppskriften på friterte bananer er ekstra crunchy takket være den puffete risen. Best av alt er at den er veldig lett å lage og ikke krever store forberedelser. Alle har vel bananer, mel, sukker, olje og iskrem i huset - eller får tak i det lett.

Se våre andre oppskrifter på desserter med iskrem 

Få ukentlig kaketips: Abonner på vårt gratis nyhetsbrev   

Friterte bananer med iskrem

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

4 bananer
4 ss rismel
4 ss hvetemel
1 dl puffet ris
2 ss sukker
nøytral frityrolje
melis
vaniljeis
 

Fremgangsmåte

Bland rismel, hvetemel og sukker med litt vann til det blir en deig. Del bananene på tvers og vend dem inn i deigen. Rull dem i puffet ris. Stekes i frityr eller i olje i stekepanne til gyllenbrune. Dryss over litt melis. Serveres med vaniljeis.

Tips:
Desserten blir friskere om du servere lett søtete eller usøtete bær til. 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen