Ukens kake Brunostmuffins

(Bilde: Fotograf Synøve Dreyer 2013.)

Disse muffinsene er perfekt turmat

Ikke det at de erstatter den salte matpakka, men brunosten sørger for ekstra magefyll og energi.

Alle har vel en brunostrest i kjøleskapet som ikke blir brukt. Den er perfekt til å bruke i denne oppskriften. Men den må selvsagt fortsatt smake godt slik at ikke smaken på muffinsene blir skjemt. For denne oppskriften kommer du til å bake flere ganger. 

Se andre måter å bruke brunostrester på

Få ukentlig kaketips: Abonner på vårt gratis nyhetsbrev   

Brunostmuffins

Antall porsjoner

10

Tilberedningstid

50 minutter

Ingredienser

3 stk
0.5 dl
75 g

Fremgangsmåte

Sett på stekeovnen på 200 °C. Visp egg og sukker til luftig eggedosis. Smelt smør og ha i yoghurt. Bland vaniljesukker, bakepulver og mel sammen med revet brunost.

Ha det våte og det tørre skiftevis i eggedosisen. Rør så det blir blandet. Fyll røren i formene (ca. ¾ fulle). Stek kakene midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl.

Tips:
Lag din egen vri på muffinsene ved å for eksempel tilsette en håndfull rosiner.

 

Flere deilige oppskrifter med muffins

Sendt inn av

Foto: Fotograf Synøve Dreyer 2013.

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen