Dagens rett

Urteschnitzel for to

Det magre svinekjøttet er igjen på menyen her i Dagens rett. Og med urter og krydder i massevis anbefaler vi en rykende fersk nyhet i polets hyller til denne retten. Spania er for tiden virkelig i skuddet med flere velproduserte rimelige viner.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Urteschnitzel for to

Antall porsjoner

2

Ingredienser

400 g renskåret svinekjøtt , ca. 1 cm tykke skiver
1 båt hakket hvitløk 
½  ts peppermiks
2 ss krydderurter , rosmarin og salvie eller persille
½ ts salt
ca. 2 ss smør /margarin
2 gulrøtter
1 purre
ca. 6 nøster båndspaghetti
1 dl fløte 
½ terning krydderbuljong

Fremgangsmåte

Vend kjøttet i krydderblandingen og stek det på middels sterk varme ca. 2 minutter på hver side. Trekk pannen til side og etterstek på svak varme til de er gjennomstekt.

Skjær gulrøtter på langs med en ostehøvel og del i ca. 1 cm brede strimler. Skjær purren i ringer.

Kok pastaen og legg i purre og gulrøtter når det er 3-4 minutter igjen av koketiden. Sil av vannet, ha pastaen tilbake i kjelen og bland inn fløten og buljongterningen mens kjelen står over svak varme.

Serveres evt. med baguette.

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen