Vant med Nespresso

Den talentfulle fotostudenten Ida Brekke stakk av med gull i kategorien mat og drikke i Gullsnitt - fotografenes egen konkurranse.

Det var med kunden Nespresso at Ida Brekke student ved Bilder Nordic School of Photography tok gull. Det enkle, rene og elegante uttrykket gjorde at bildet sto ut fra resten. Brekke tok også gull i kategorien nykommer. Absolutt en fotograf å bite seg merke i.

En annen storvinner er Espen Nersveen alias Heia Espen, han mottok Grand Prix samt gull og bronse i kategorien Reklame for henholdsvis Radio Norge og Litteraturhuset.

Gullsnitt som er fotografenes egen konkurranse, har siden 1994 kåret årets beste norske fotografiske arbeider. Tidligere har juryen vært satt sammen av utenlandske fotografer og fotoekspertise, men fra og med i år består den av norske krefter fra medier, reklamebyårer og andre innkjøpere av fototjenester. Juryformann for kategorien mat og drikke var Aase E. Jacobsen, ansv. redaktør i Apéritif.

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen