Dagens rett

Varmt kyllingsmørbrød

Å gjøre det enkelt betyr ikke nødvendigvis at man er lat, eller at det ikke behøver å smake all verden. Retter med kylling er ofte raske å tilberede, også her, hvor vi serverer den på smørbrød.

Varmt kyllingsmørbrød

Antall porsjoner

1

Ingredienser

1 kyllingfilet
salt og pepper
1 skive landbrød
noen tykke skiver ost

Fremgangsmåte

Stek kyllingfileten 3-4 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Ha eventuelt litt smør på brødskiven. Legg på kyllingfileten og ost. Gratiner ved 250°C noen minutter til osten har smeltet. Spis gjerne med litt salat og tomat ved siden av.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

//]]]]>
]]>  
Kilde:
 

 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen