Verden rundt med Smirnoff

2Som en del av det globale Smirnoff Experience-programmet har Smirnoff rekruttert ti konsumenter som skal bruke ett år på å finne det beste og mest originale nattelivet i verden.
Redaksjonen
05 September 2007 - 14:53

Ti konsumenter får altså feste verden rundt - året rundt - i Smirnoff Ten.
 
Opplevelsene deres blir dokumentert løpende gjennom video, blogg, bilder og artikler på www.smirnoff.com. Dessuten har Smirnoff inngått en avtale med YouTube, som også skal rapportere fra den eventyrlige reisen.
 
Flere år
Smirnoff Ten er en del av Smirnoff Experience - en verdensomspennende satsning for å hylle Smirnoffs utspring og originalitet. Etter planen skal kampanjen foregå over flere år og omfatter en rekke ulike events med alt fra eksklusive arrangementer og utstillinger til originale cocktailopplevelser.
 
Milepæler
Hovedbyene det første året er Moskva, Shanghai, Paris og New York, alle viktige milepæler i Smirnoffs historie. Det første eventet finner sted i Moskva i slutten av september med blant annet en unik konsert med den britske gruppen Faithless med Moskvafilharmonien. Hvert event kommer også til å omfatte Smirnoff signaturcocktails og nye, kreative måter å servere drinker på.   
 
Fra bakgård til suksess
Smirnoff har tatt steget fra å være et lite destilleri i Moskva til å bli verdens mestselgende premiumbrennevin.
 
- Med Smirnoff Experience skal vi fremheve varemerkets originalitet og utspring ved å by våre konsumenter verden over på unik underholdning, spennende møter og opplevelser, sier Niklas Minken, Brand Manager for Smirnoff hos Diageo Norge.
 
Konkurranse
I Norge blir det avholdt en egen bartenderkonkurranse til høsten, der de beste får bli med til en av disse byene:
 
Moskva september 2007
Der skal det blant annet holdes en konsert med den britiske gruppen Faithless som har hatt internasjonal suksess og er kjent sin liveopptredener. Faithless kommer til å by på en unik konsert da de for første gang skal spille live sammen med Moskvafilharmonien.
 
Shanghai januar 2008
Etter Moskva fortsetter reisen til Shanghai, ett av Smirnoffs viktigste eksportmarkeder i den første perioden. Dette var stedet der Vladimir Smirnoff sikret Smirnoffs gjenopplivelse etter den russiske revolusjonen.
 
Paris mai 2008
Fra Shanghai kommer Smirnoff Experience til å ta turen videre til Paris dit Vladimir Smirnoff flyttet fra Russland etter revolusjonen.

New York september 2008
Det første året av Smirnoff Experience kommer til å avsluttet på spektakulært vis i New York, byen der Smirnoff fikk fotfeste på det amerikanske markedet.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline
Dagens rett

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline

Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt
Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt

Bruker du skiver av lammelår, får du en usedvanlig smakfull gryterett som ikke krever mer enn noen strakser av forberedelser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline
Dagens rett

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline

Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt
Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt

Bruker du skiver av lammelår, får du en usedvanlig smakfull gryterett som ikke krever mer enn noen strakser av forberedelser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her