Vil bli Arktisk Kokk 2011

Konkurrerer om nordnorsk kokketittel.

Finalen i Arktisk Kokk går av stabelen 21. september under messa Arena Nord i Tromsø. Finalistene skal konkurrere med en tre retters meny med følgende hovedråvarer:

Forrett: Rå reker

Hovedrett: Kje

Dessert: Norske plommer

Syv kokker fra de nordlige landsdelene, blant dem to fra Svalbard, møtes til dyst i konkurransen:
Nattapol Chuphu (Beng) , Radisson BLU Polar Hotel Svalbard
Simon Engen , Bjørck, Bodø
Stian Hansen , Rica Hotel Svalbard
Frank R. Kristoffersen , Tinja Fjellgård
Tomoka Otsakawa , Ekspedisjonen, Nyksund
Jon Marius Sletten , De 4 Roser, Harstad
Tomm Solheim , Fiskerestauranten, Tromsø

Harald Osa er konkurransens hoveddommer, mens Jørn Hoel intervjuer kokkene og føler på konkurransenervene, meldes det på Arena Nords nettsider.

Forsiden akkurat nå

Til toppen