Vil bli Arktisk Kokk 2011

Konkurrerer om nordnorsk kokketittel.

Finalen i Arktisk Kokk går av stabelen 21. september under messa Arena Nord i Tromsø. Finalistene skal konkurrere med en tre retters meny med følgende hovedråvarer:

Forrett: Rå reker

Hovedrett: Kje

Dessert: Norske plommer

Syv kokker fra de nordlige landsdelene, blant dem to fra Svalbard, møtes til dyst i konkurransen:
Nattapol Chuphu (Beng) , Radisson BLU Polar Hotel Svalbard
Simon Engen , Bjørck, Bodø
Stian Hansen , Rica Hotel Svalbard
Frank R. Kristoffersen , Tinja Fjellgård
Tomoka Otsakawa , Ekspedisjonen, Nyksund
Jon Marius Sletten , De 4 Roser, Harstad
Tomm Solheim , Fiskerestauranten, Tromsø

Harald Osa er konkurransens hoveddommer, mens Jørn Hoel intervjuer kokkene og føler på konkurransenervene, meldes det på Arena Nords nettsider.

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen