Vil stoppe spritsalg ved midnatt

Et politisk ad hoc-utvalg foreslår at brennevinssalget i Arendal stopper ved midnatt.
Redaksjonen
14 Mars 2008 - 12:00

Rett etter påske møter politikerne representanter fra næringslivet og politiet for å diskutere nye skjenketider i Arendal.
 
Utvalget er nedsatt for både å se på kommunens alkoholpolitiske styringsdokument og en eventuell innføring av nye skjenke- og åpningstider i Arendal.
 
Drøfting
Utvalget inviterer Arendal Restaurantstands forening, politistasjonen, NAV, Securitas, NHO Reiseliv Sør Norge og Ungdomsteamet for å drøfte dagens alkoholpolitikk i kommunen.
 
Møtet skal holdes 26. mars. Utgangspunktet for diskusjonen er dagens forskrift for skjenke- og åpningstider, og ad hoc-utvaglets forslag til endringer.
 
Innskrenking
Utvalget foreslår at servering av øl og vin blir innskrenket fra klokken 02 til 01, mens brennevinssalget skal stenge en time tidligere, ved midnatt.
 
Fra 1. mai til 31. august vil det fremdeles være utvidet skjenketid, men istedenfor til klokken 03, er forslaget at alkoholsalget da stenges 02 (øl og vin) og 01 (brennevin).
 
Når det gjelder serveringsstedenes åpningstider, er dagens forskrift at det kan holdes åpent fra 06 til 04. Nytt forslag er fra 06 til 03.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her