Dagens rett

Viltpanne

Høstens mørke og kalde kvelder gjør at vi finner frem det beste fra årstiden og serverer vilt som dagens rett.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Viltpanne

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

500 g reinsdyrskav/finnbiff
2 knuste einerbær
½ purreløk eller 2 - 3 vårløk
1 dl vann/kraft
3 gulrøtter
1 pakke grønne erter

Fremgangsmåte

Stek halvtint reinsdyrskav/finnbiff på middels svak varme i en panne. Tilsett purre i ringer og einebær. Hell over vann/kraft. Tilsett gulrot skåret i skiver og la dem surre med i 5 min. Ha over ertene og rør forsiktig til alt er gjennomvarmt.
 
Server med hjemmelaget potetmos smakt til med friske eller tørkede urter og ripsgele. Retten smaker også godt med stekte potetbåter eller godt brød.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen