Dagens rett

Viltpanne

VM-feberen raser videre og det kan vel bli så som så med måltidene. Vi ser imidlertid ingen som helst grunn til å utelukkende satse på lettvint føde. Dagens forslag er også svært lettilberedt mat som gir deg nye krefter.

Dagens rett er en herlig tradisjonell viltgryte laget på reinsskav. I dag skal nemlig våre gode naboer i øst, Sverige, møte Englands sterke lag i den avgjørende kampen i gruppespillet i fotball-VM. Et flott aromatisk engelsk øl sitter som et skudd til denne retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Viltpanne

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

500 g reinsdyrskav/finnbiff
2 knuste einerbær
½ purreløk eller 2 - 3 vårløk
1 dl vann/kraft
3 gulrøtter
1 pakke grønne erter

Fremgangsmåte

Stek halvtint reinsdyrskav/finnbiff på middels svak varme i en panne. Tilsett purre i ringer og einebær. Hell over vann/kraft. Tilsett gulrot skåret i skiver og la dem surre med i 5 min. Ha over ertene og rør forsiktig til alt er gjennomvarmt.
 
Server med hjemmelaget potetmos smakt til med friske eller tørkede urter og ripsgele. Retten smaker også godt med stekte potetbåter eller godt brød.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen